Stor sejr til kvinderne fra Farum BK/FCN

Kategorier

Nicole Robertson opnår sit 2. hattrick i denne sæson.

Foto: Jan Lausen

Det var en flot ramme med høj solskin, da kvinderne fra Farum BK/FCN hentede 3 sikre point i deres 10. turneringskamp mod FC Damsø i Vanløse Idrætspark lørdag d. 13. oktober.

Spillerne fra Farum BK/FCN tog hurtigt føringen, og ved pausen var de foran med 4-1, på mål af Nicole Robertson, Julie Nowak, Ashleigh Jane Goddard og Nicole Robertson igen.

Efter pausen fortsatte de mange mål, hvor først Nicole Robertson scorede sikkert på et flot indlæg fra Julie Nowak. Nicole fik dermed sit 2. hattrick i denne sæson. FC Damsø bragte igen lidt spænding ind i kampen med en reducering til 3-5, men Asla Johanneson lukkede for alvor kampen med et flot langskud, som førte til slutstillingen 6-3.

Pointstilling
Da den nærmeste forfølger Herlufsholm satte point til, ved at spille 0-0 mod Østerbro, har Farum/FCN fået lidt luft i tabellen i forhold til oprykningspladsen. Der er nu 4 point ned til Herlufsholm og Sundby på 3. og 4. pladsen, mens der kun er 2 point op til Næsby på 1. pladsen, efter at Næsby tabte med 3-0 til Sundby i deres indbyrdes kamp.

Der venter nu kvinderne fra Farum BK/FCN en kampfri weekend, inden det går løs i pokalturneringen onsdag den 24. oktober, hvor Odense Q kommer på besøg i Farum. Næste turneringskamp er mod BSF på udebane lørdag den 27. oktober.