Reserveholdskamp tæt på Superliganiveau

Kategorier

Clinton Antwi lavede et super mål og krydrede med en jubelscene med flere saltamortaler.

I en tæt og intens kamp tabte FC Nordsjælland hjemme med 0-2 til OB i Reserveholdsturneringen.

FCN-reserverne mødte i dag et OB-mandskab, der var spækket med Superligaspillere, og de unge tigre steppede også op i det selskab, så det blev en rigtig god og spændende match. Den fandt først sin endelige afgørelse, da FCN måtte satse til sidst, og OB på en kontra i næstsidste minut scorede til 2-0 ved Rasmus Festersen.

FC Nordsjælland startede kampen rigtig godt, og allerede i det 5. minut var Mikkel Damsgaard tæt på at score med et skud lige forbi stolpen. Lidt senere havde Mathias Rasmussen er nærgående forsøg, og tættest på kom Ibrahim Sadiq med et skud, der prellede af på stolpen. Kort før pausen var Mathias Rasmussen igen tæt på med et frækt lop, der kun gik lige over mål.

OB med Nicklas Helenius og Rasmus Festersen i front kom ikke frem til så meget før pausen. FCN lukkede dem godt ned i midterforsvaret, hvor Benjamin Tiedemann Hansen og Abdul Mumin styrede fint. Men efter pausen overtog OB mere af spillet og fandt også vej fremefter med Jens Jacob Thomasen, Mathias Greve og Mikkel Desler som drivkrafter.

I det 52. minut rev Mads Frøkjær sig fri ude i venstre side og fik lov at løbe helt ind til kanten af feltet, hvorfra han scorede til 1-0 for de fynske gæster. Herefter kom de også til flere gode afslutninger ved Helenius og Festersen, men Nigel Bertrams i FCN-målet klarede godt for sig. FCN måtte bagud 0-1 satse hårdere, og til sidst gav til altså bagslag med målet til 0-2.

FCN-træner Søren Krogh siger:

– Vi er selvfølgelig lidt skuffede lige nu, for vi bryder os ikke om at tabe, men det positive er, at det var en fed kamp. Den var meget tæt på Superliganiveau i både tempo og intensitet i nærkampene. Det er godt for de her drenge at mærke, hvad der skal til på højeste niveau.

– Jeg synes også, at vi spiller en god kamp, og især i 1. halvleg fik vi skabt flere gode scoringsmuligheder. Vi burde måske have ført med et mål eller to ved pausen, men i 2. halvleg kneb det lidt mere med at skabe noget, og vi faldt for meget tilbage i forsvaret i stedet for at forsvare fremefter, lyder det fra Søren Krogh.

FC Nordsjællands næste kamp i Reserveholdsturneringen er først mandag 5. november, da den planlagte kamp mod FCK i næste uge er rykket til den 21. november.

Reserveholdskamp: FCN-OB 0-2 (0-0)
Mål: 52. minut 0-1 Mads Frøkjær. 89. minut 0-2 Rasmus Festersen.
FC Nordsjællands startopstilling:
Nigel Bertrams
Lukas Talbro, Benjamin Tiedemann Hansen, Abdul Mumin, Clinton Antwi.
Oliver Tølbøll Rimmen, Magnus Wørtz, Mikkel Damsgaard.
Martin Frese, Mathias Rasmussen, Ibrahim Sadiq.

Indskiftninger:
46. minut: Issac Atanga for Sadiq
55. minut: Marcus Gudmann for Mumin
55. minut: Frederik Juul Christensen for Tølbøll
58. minut: Joachim Rothmann for Damsgaard
70. minut: Oliver Angus for Wørtz