Nordsjælland Dreamin’ er en ny podcast til FCN-fans

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

2 x Rasmus står bag den første podcast for FCN-fans. De har selv været fans i mange år og har derfor en masse at byde ind med.

Alle FCN-fans og andre, der er interesserede i klubben og fodbold i det hele taget har god grund til at glæde sig. Nu går den første podcast for FCN-fans af FCN-fans i luften med titlen Nordsjælland Dreamin’.

Det er Rasmus Damsholt og Rasmus Danker Danielsen, der står bag initiativet, og de har opdelt den første episode i to dele.

I den første del kan du høre indslagene “Fanpanelet”, “Greenkeeperen” og “Oplandet”, mens anden del har titlerne “Hvorfor fa’en er du ikke FCN-fan?” samt “Profilen – Bajram Fetai”.

Rasmus Damsholt og Rasmus Danker Danielsen har begge været FCN-fans gennem hele FC Nordsjællands klubhistorie fra 2003 samt tiden forinden som Farum Boldklub, og de siger:

– Selvfølgelig skal der være en podcast om FC Nordsjælland – en platform, der kan samle os fans. Vi vil i Nordsjælland Dreamin’ forsøge at formidle og diskutere, hvad klubben indeholder – herunder klubhistorie og profiler, samt fremtid.

– Vi har prøvet at nytænke formatet lidt, og podcasten indeholder udover en traditionel rundbordssnak om klubben også nogle sjove reportage føljetoner om livet omkring klubben, lyder det fra de to gange Rasmus.

Du finder den nye podcast HER og du skal abonnere på podcasten så du automatisk får information om hvornår der er nye afsnit ude.