Landsholdstrøjerne er kommet på væggen

Kategorier

Jonathan Amon og Karlo Bartolec kunne nyde synet af deres landskamptrøjer i ramme på væggen.

Karlo Bartolec og Jonathan Amon kunne i går nyde deres nye landskamptrøjer for Kroatien og USA i ramme på væggen udenfor omklædningsrummene i Right to Dream Park.

Hele kælderetagen i Right to Dream Park, hvor spillere, trænere og ledere færdes dagligt, er dekoreret med trøjer fra bemærkelsesværdige kampe, som FC Nordsjællands nuværende og tidligere spillere har deltaget i.

Det er således normalt, at alle spillere efter landskampe kommer med en trøje til samlingen, og i denne uge er den peppet op med to nye A-landsholdstrøjer, efter at Karlo Bartolec mandag i sidste uge fik debut for Kroatiens A-landshold i en kamp mod Jordan, og Jonathan Amon dagen efter debuterede for USA mod Peru.

Meget bemærkelsesværdigt er det også, at de begge repræsenterede deres land med akkurat samme nr. på trøjen, som de har i FC Nordsjællands Superligatrup.