Kvinderne fra Farum BK/FCN ligger nr. 1

Kategorier

Det var en kold og våd affære, da 1. divisions-kvinderne fra Farum BK/FCN mødte BSF ude i lørdags, men en 2-0-sejr sikrede at de fik 3 point med hjem.

Cheftræner Morten Thøger var også godt tilfreds med sine spilleres indsats:

– Nu hvor topscorer Nicole Robertson er ude med en skade, var det op til de øvrige spillere at få scoret målene. Det lykkedes heldigvis to gange. Først var det Asla Johanneson, der midt i første halvleg, var hurtigst på en dyb stikning og med flot tempo kom foran sin modstander, for derefter at sende et flot spark i nettet, fortæller han og fortsætter:

– Andet mål blev scoret af Ester Rønn på oplæg af Julie Nowak, som midt i anden halvleg kom godt fri på kanten og med et perfekt cut-back lagde bolden for fødderne af Esther Rønn, som sikkert scorede.

– I centerforsvaret var Amanda My og Liv Arge begge tilbage. Dette gav den nødvendige ro, og derfor blev nullet holdt, ligesom det ikke var de helt store chancer, der blev givet væk.

Rundens øvrige resultater gør, at Farum/FCN nu ligger på 1. pladsen. Næsby ligger på 2. pladsen, 1 point efter og Herlufsholm på 3. pladsen med 4 point efter. Der er derfor i den grad dømt topopgør, når Næsby kommer på besøg i Farum næste lørdag kl. 15.30.

En sejr til Farum/FCN vil ikke kun sikre oprykning til kvalifikationsligaen, men også sikre 1. pladsen.

– Vi håber derfor på stor support på lægterne på lørdag, afslutter cheftræner Morten Thøger.