Kontraktforlængelse til Jacob Steen Christensen

Kategorier

Foto: Getty Images

17-årige Jacob Steen Christensen har både i Superligaen og Europa League vist sit store potentiale, og han forlænger nu kontrakten med FC Nordsjælland frem til sommeren 2021.

Jacob Steen Christensen fik sin Superligadebut i sæsonpremieren hjemme mod Esbjerg midt i juli, knap en måned efter at han var fyldt 17 år.

Kort efter var han også i startopstillingen hos FCN i de europæiske kampe, og allerede nu har Jacob Steen Christensen med kælenavnet ”Jaxe”, spillet 12 kampe for FCN, seks i Superligaen, fem i Europa League og 1 i pokalen.

Sportschef for akademiet Jan Laursen siger:

’Jacob har arbejdet målrettet og har udviklet sig stærkt både som person og som spiller under de mange dygtige trænere på Akademiet, der endnu engang har produceret en lovende og spændende spiller til Superligaen. Det har også været tydeligt, at Jacob har lært meget af de internationale turneringer, vi har været afsted til, og han har nærmest hver gang efterfølgende taget store skridt i sin udvikling, fordi han har set, at det har krævet ekstra af ham for at nå det niveau, som andre var på. Derudover har han fået en utrolig god opbakning hjemmefra, hvor der har været forståelse for, at den rette modgang på og udenfor banen også kan hjælpe spillerne på den lange bane,’ fortæller Jan Laursen.

Sportschef for Superligaen Carsten V. Jensen har set endnu en spiller træde ind på Superliga-holdet i en ung alder.

’Han har i en meget ung alder vist en imponerende stabilitet i præstationerne, og han er slet ikke færdig med at udvikle sig. Han har vist nogle meget stærke mentale færdigheder, som har gjort ham klar til tidligt at tage ansvar på Superliga-holdet, og han spiller samtidigt uimponeret, ligegyldigt hvilken modstander vi står overfor. Derfor er vi også meget glade for at have underskrevet en ny tre-årig aftale med Jacob, og vi ser frem til at følge hans videre udvikling i Superliga-regi, siger Carsten V. Jensen.

Jacob Steen Christensen har vist en rivende udvikling i FC Nordsjællands Akademi, siden han kom til klubben fra AB som 12-årig, og han kan nu fortsætte den udvikling, som en fast del af Superligatruppen med en kontraktforlængelse på tre år.

’FCN har troet på mig, og det gør de med unge spillere. Jeg er utrolig glad for at være her og føler, der er et godt trænings miljø, hvor der er plads til at udvikle sig hver dag. Jeg føler, det er den rigtige klub for mig, som har den rigtige plan for mig og min udvikling.’

’Jeg har udviklet mig som fodbold-spiller og menneske. Jeg har lært meget på den mentale del og forbedret mine svagheder i spillet samt forbedret mine styrker og de små detaljer. I fremtiden skal jeg blive mere afgørende og skabe flere chancer og udvikle mine lederevner,’ fortæller Jacob Steen Christensen.