Karlo fik debut på Kroatiens A-landshold

Kategorier

Karlo Batolec havde gang i en målstime, da han blev stoppet af en karantænedag. Nu er han tilbage.

Boesenfoto.dk

Karlo Bartolec spillede de første 65 minutter, da Kroatiens viceverdensmestre i aftes vandt 2-1 over Jordan.

FC Nordsjælland har fået endnu en A-landsholdsspiller til Wall of Fame tavlen i Right to Dream Park over spillere, der har repræsenteret FCN på diverse A-landshold. Karlo Bartolec bliver navn nr. 30 på den liste, efter at den 23-årige højre back i aftes fik sin A-landsholdsdebut for Kroatien.

Karlo Bartolec har scoret et flot mål i hver af de to seneste kampe for FC Nordsjælland og spillet så godt, at han blev efterudtaget til Kroatiens landshold i sidste uge. Han kom ikke på banen i den første kamp mod England, men i aftes var Karlo Bartolec i startopstillingen i venskabskampen mod Jordan, som Kroatien vandt med 2-1.

Karlo Bartolec spillede de første 65 minutter og kunne forlade banen ved stillingen 2-0 til Kroatien, der skiftede halvdelen af holdet på det tidspunkt. Herefter fik Jordan også reduceret. Kroatien imponerede alle ved sommerens VM og slog bl. a. Danmark ud på vejen mod finalen, så det er bestemt et prominent selskab, Karlo Bartolec nu er blevet en del af.

Desværre må FC Nordsjælland lige vente en uge med igen at få glæde af Karlo Bartolecs øjeblikkelige topform, idet han må sidde over med en spilledags karantæne, når FCN på lørdag kl. 16 tager imod de danske mestre fra FC Midtjylland til storkamp i Right to Dream Park.

Jonathan Amon har chancen for at følge i det prominente fodspor, hvis han kommer i kamp i dag for USA i venskabskampen mod Peru. I så fald vil det også være A-landsholdsdebut for Jonathan Amon.

Forhåbentlig vender FC Nordsjællands tre danske U/21 landsholdsspillere også retur med en succesoplevelse i bagagen til kampen mod FCM på lørdag. Danmark sikrede sig med 0-0 i fredags mod Polen et fantastisk udgangspunkt til den sidste EM-kvalifikationskamp i aften kl. 18 i Aalborg, hvor Danmark med Victor Nelsson, Andreas Olsen og Magnus Kofod Andersen i truppen med en sejr over Færøerne kan sikre billet til EM-slutrunden for 3. gang i træk.

Danmarks U/19 landshold spiller også vigtige EM-kvalifikationskampe i Estland i øjeblikket. Efter 0-0 mod Finland i den første og en flot sejr over værterne fra Estland på 3-0 i lørdags, spiller Danmark nu den afgørende gruppekamp i dag mod Italien. Jacob Steen Christensen var med fra start i en styrende position på midtbanen i den sikre sejr over Estland.

Danmarks U/17 landshold har været i Tyskland for at spille to venskabskampe mod værterne. Den første kamp mod Tyskland lørdag endte 1-1 med Noah Crone Back i startopstillingen. I aftes blev det til en sejr på 2-1 til Tyskland og her var begge FCN-spillere, Noah Crone Back og Hektor Højbjerre-Thomsen med fra start. Hektor Højbjerre-Thomsen viste højt format, da han efter en flot solopræstation bragte Danmark foran 1-0 i 1. halvleg. Føringen holdt sig til pausen, men i 2. halvleg vendte tyskerne kampen med to mål.

Også det kvindelige U/17 landshold var i kamp i går i Skjern med en 4-0 sejr over Ukraine, og i den trup er FCN repræsenteret ved Sofie Tranholm, som dog ikke kom på banen. Hun har chancen igen på torsdag, når Danmark møder Færøerne.