Karlo: Det er i sådan en kamp vi skal vise karakter

Kategorier

Karlo Bartolec fejrer her sit første sæsonmål i mandags sammen med FC Nordsjællands topscorer Andreas Olsen.

Boesenfoto.dk

– Det er aldrig let at spille mod et bundhold, der er presset, siger FCN-forsvarer Karlo Bartolec før søndagens kamp kl. 12.00 i Hobro.

Det har været en rædselsfuld sæsonstart for Hobro med kun 6 point i de første 11 spillerunder og en placering isoleret i bunden af Superligaen, mens FC Nordsjælland efter en lidt svingende start har genfundet målfarligheden fra sidste sæson og netop er kravlet op i Top 6.

Dermed peger pilen også til fordel for FCN før kampen i DS Arena i Hobro søndag kl. 12, men FCN-forsvarer Karlo Bartolec advarer:

– Det er aldrig let at spille mod et hold der er presset på point. Folk gør os til favoritter efter et kig i tabellen, men det er den slags kampe, der er de sværeste at vinde. Det er i sådan en kamp, vi skal vise karakter.

– Men selvfølgelig tror vi på det. Vi har vist god form på det seneste, og fortsætter vi med at gøre de rigtige ting, kan vi også vinde i Hobro. Det handler om koncentration, presspil og 2. boldene, og så skal vi stå godt sammen som hold, siger Karlo Bartolec.

Han husker godt, hvor galt det gik, da FCN sidst spillede Superligakamp i Hobro for næsten præcis et år siden og tabte 0-4. Det blev også til pokalnederlag i Hobro sidste efterår efter omkamp og straffesparkskonkurrence.

FC Nordsjælland kan tage til Hobro med tre sejre i bagagen fra de seneste fire kampe, og Karlo Bartolec kom selv på måltavlen, da FCN i mandags slog SønderjyskE 4-1. Det var hans første mål i denne sæson, og han er nu oppe på 6 scoringer i sine i alt 73 kampe for FCN:

– Det var dejligt at få scoret igen, for jeg ser mig selv som en god offensiv forsvarsspiller, og derfor skal jeg også gerne kunne bidrage med både mål og assists. Jeg vil gerne bidrage til holdet med endnu mere offensivt, men det vigtigste er, at holdet vinder.

– Jeg synes, vi er inde i en god udvikling i øjeblikket og har både et stærkt hold og en stærk bænk. Det var lidt hårdt i sæsonstarten at få det hele til at virke med mange nye spillere, men nu synes jeg, at holdet står kompakt med gode relationer mellem spillerne, og jeg tror, vi bliver ligeså stærke som i sidste sæson.

– Vi har udviklet os defensivt, så det er sværere at score mod os end i sidste sæson. Vi har igen både hurtige og gode angribere, og nu er relationerne i spillet op til dem også ved at være bedre på plads. Det ser lovende ud, konstaterer Karlo Bartolec.