Karlo Bartolec udtaget til Kroatiens A-landshold

Kategorier

Kroatiske Karlo Bartolec er solgt til FCK og har således spillet sin sidste kamp for FCN.

Boesenfoto.dk

Karlo Bartolec har scoret flotte mål i begge FC Nordsjællands seneste kampe, og nu er den kroatiske spiller blevet efterudtaget til sit lands A-landshold, der skal møde England og Jordan.

Det var en slem skuffelse for Karlo Bartolec med nederlaget søndag i Hobro, hvor han for anden kamp i træk ellers scorede et flot mål. Men i dag steg humøret hos den 23-årige kroat igen, da han fik meddelelse om, at han er efterudtaget til Kroatiens A-landshold.

Karlo Bartolec var fast mand på Kroatiens U/21 landshold, indtil han blev for gammel til det hold, og siden har han håbet på, at det i stedet kan blive til A-landskampe på et tidspunkt, og nu er chancer der altså. Kroatien spiller på fredag hjemme mod England i Nations League og på næste mandag en venskabskamp mod Jordan. begge kampe spilles i Rijeka med 20.45 som starttidspunkt.

Karlo Bartolec siger om sin mulige debut:

– Det er helt fantastisk og noget, jeg har drømt om længe. At spille for sit lands A-hold er det største, man kan opnå, og jeg håber naturligvis også, at det kan blive til nogle minutter på banen for mig i én af kampene.

– Men ellers er bare det at komme til at træne med spillere som Luka Modric og Rakatic stort for mig. Jeg glæder mig vildt til at prøve det. Der er så mange gode spillere på Kroatiens landshold, og det bliver både spændende og lærerigt at være en del af den trup, lyder det fra en storsmilende Karlo Bartolec.

Dermed har FCN hele 9 spillere fra Superligatruppen afsted på diverse landshold i den kommende uges tid og 14 spillere i alt, når der medregnes de 5 fra U-trupperne.