Hjulmand: Vi har meget at revanchere

Kategorier

Kasper Hjulmand skal finde effektive modtræk overfor den solide Horsens-defensiv.

Boesenfoto.dk

– Horsens er et super svært hold at spille mod, men vi har fyret op under kedlerne, fastslår FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand før lørdagens svære udekamp.

Efter en tur nede i 1. division fra 2013 til 2016 er AC Horsens vendt stærkt tilbage til Superligaen og var i forrige sæson endda med i Mesterskabsspillet. FCN har haft det svært på Casa Arena i Horsens i de seneste tre sæsoner men dog fået uafgjort i alle tre kampe.

Men så satte Horsens lige trumf på med en sejr på 1-0 i Right to Dream Park i denne sæsons første møde, og dermed er Bo Henriksens tropper de eneste, der har kunnet hindre tigrene i at score på hjemmebane.

Nu gælder det første kamp i anden halvdel af grundspillet, og FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand er ikke i tvivl om, at der venter en svær opgave lørdag kl. 16 i Casa Arena i Horsens:

– Horsens er et super svært hold at spille mod, og de slog os sidst, så vi har meget at revanchere både mod Horsens og for vores seneste to kampe.

– Horsens spiller altid med et stærkt defensivt udtryk, hvor alle 11 spillere er med til at forsvare rummene. Men forhåbentlig kommer de lidt længere frem, når de spiller på deres egen bane. De har en meget boldspillende midtbane, hvis de går frem og spiller med, siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland skal være forberedt på at møde et stærkt fysisk mandskab, akkurat som mod FC Midtjylland i den seneste kamp, hvor de stod godt imod fysisk men i stedet kiksede med nogle kostbare fejl i åbent spil:

– Vi bliver udfordret på fysik igen mod Horsens, men vi har forberedt os godt, og der er fyret op under kedlerne, lover Kasper Hjulmand.

Inden lørdagens kamp ligger Horsens på 5. pladsen med 19 point, mens FCN med 15 point er på 9. pladsen i Superligaens tætte midterfelt.