Hjulmand: Vi elsker at måle os mod de bedste

Kategorier

Kasper Hjulmand håber på mange tilskuere til en højintens kamp mod Danmarks nr. 1.

Boesenfoto.dk

– Der er altid klem på og høj intensitet mod FCM, siger FC Nordsjællands cheftræner før kampen i Right to Dream Park lørdag kl. 16.00.

Efter 14 dages pause på grund af landsholdsfodbold fløjtes Superligaen i gang igen. Allerede i morgen lørdag tager FCN imod de danske mestre fra FC Midtjylland, og det bliver en stor mundfuld. Det taler statistikken sit tydelige sprog om. Midtjyderne kommer nemlig ikke “kun” som forsvarende mestre, men også den øjeblikkelige nr. 1 i den nye Superligasæson, og FCM er både den klub, der har scoret flest mål og lukket færrest mål ind.

FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig til udfordringen:

– FCM er Danmarks nr. 1, og vi elsker at måle os mod de bedste, så det kan næsten ikke blive bedre. Der er altid klem på og høj intensitet i kampene mod FCM.

– Nu tager vi hul på den næste periode i efterårets program, og vi har noget at revanchere fra kampen mod Hobro lige inden pausen. Vi skal stramme balderne, men vi stoler på os selv og ved, vi kan gøre det, siger Kasper Hjulmand.

Normalt er det Jess Thorup, han hilser på i den anden boks før kampen, men Thorup har i landskamppausen sagt farvel til FCM til fordel for et trænerjob i Gent i Belgien, og FCM har i stedet forfremmet U/19 træner Kenneth Andersen til chef for Superligaholdet. Kenneth Andersen får altså sin debut som Superligatræner i Right to Dream Park mod FCN, men Kasper Hjulmand tror ikke, det ændrer noget i kampbilledet:

– Nej, det kommer ikke til at betyde noget. Slet ikke, når det er Kenneth, der kender alt til klubben og holdet, der har taget over. Vi skal fokusere på os selv og sørge for at gøre tingene færdige. Vi ved, vi skal ramme 100% for at have en chance, men det er også et krav, vi altid stiller til os selv, siger Kasper Hjulmand.

Han fik først nogenlunde samling på sin trup ved træningen i går, efter at hele ni spillere har været afsted på diverse landshold rundt i verden:

– Det er vilkårene i hver landskamppause, men det gælder jo for begge klubber. Vi er klar lørdag, så det er bare om at komme på stadion og opleve den kamp, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Der sker en hel masse for hele familien i forbindelse med kampen, og inden kampen er der stor oktoberfest i fanbaren.

Køb din billet HER