Godsway: Skal gøre det færdigt, jeg har startet

Kategorier

24-årige Godsway Donyoh har i dag forlænget sin aftale til sommeren 2021, og den ghanesiske angriber fortæller her om sine overvejelser for at forlænge sin aftale.

’Jeg har haft en fremragende tid i klubben og jeg er taknemmelig for det som FC Nordsjælland har gjort for mig. Det er som en stor familie. De har hjulpet mig meget, og jeg har haft de bedste momenter af min karriere i denne klub. Jeg har haft tilbud fra andre klubber, men når jeg ser tilbage og tænker over, hvad FCN og Right to Dream har gjort for mig, så synes jeg, at de fortjener det bedste.’

’Fornyelse af kontrakten handler for mig ikke kun om at takke FC Nordsjælland for de ting, som de har gjort mig for, men også for at være et eksempel for nogle af de unge drenge, som kommer op fra akademiet. De har meget travlt, men de skal vide, at de ikke behøver at have travlt. Det handler om at få den bedste uddannelse før man er flyve klar, og det kan jeg sige med sikkerhed, for jeg har prøvet det på egen krop,’ fortæller Godsway Donyoh.

Godsway Donyoh kom til FCN i januar 2016 efter to leje-perioder i svenske Falkenberg og Djurgården og efter et svært første halve år begyndte tingene at falde på plads for angriberen.

’Jeg skal gøre det færdigt, som jeg har startet her i klubben. Når jeg en dag skal videre til noget nyt, skal det først være, når jeg har opnået ting med holdet og klubben. Det er min tid nu til at træde forrest i rækken og hjælpe til med andet end at score mål. Jeg er en del af anførergruppen, og det betyder også, at mit ansvar er større i truppen og i klubben. Den tillid gør man sig fortjent til, og det er også en tillid, jeg vil give tilbage, før jeg skal noget som helst andet.’

Du kan her nedenfor høre et længere interview med Godsway Donyoh om, hvorfor han har forlænget sin aftale.