Godsway forlænger til sommeren 2021

Kategorier

FCN og Godsway Donyoh er blevet enige om en forlængelse af den kontrakt, som stod til udløb om et år, og det betyder altså at Right to Dream-angriberen med 57 kampe og 23 mål i FCN-trøjen nu er klar til at hjælpe den nye gruppe af spillere frem på FCN-holdet.

24-årige Godsway Donyoh kom til FC Nordsjælland i januar 2016, og efter et halvt års tilvænning begyndte Donyoh at banke mål ind fra venstrekanten, og samarbejdet med Emiliano Marcondes og Marcus Ingvartsen begyndte at bære frugt.

Sidste sæson startede fremragende for den ghanesiske angriber, men i september 2017 blev han ramt af en knæskade, som holdt ham ude det meste af sæsonen. I den nye sæson har angriberen dog indtil videre kvitteret med 7 mål for FCN, 6 i Superligaen og 1 i Europa League.

Godsway har fået sin fodbold-opdragelse på Right to Dream akademiet i Ghana, før han rykkede videre til Manchester City i 2013, som først lejede ham ud til Djurgården IF og sidenhen Falkenberg i Allsvenskan, inden det altså blev til et permanent skifte til FC Nordsjælland.

Her nedenfor kan du se mini-dokumentaren om Godsway Donyoh’s skadesforløb og comeback.