FCN møder Vendsyssel i Sydbank Pokalen

Kategorier

Godsway Donyoh var på pletten igen, da FCN spillede 1-1 med Heracles i den første testkamp under træningslejren i Holland.

Boesenfoto.dk

Dagens lodtrækning til 4. runde i Sydbank Pokalen gav FC Nordsjælland hjemmekamp mod Vendsyssel FF.

16 klubber var med i bowlen, da der i dag blev trukket lod til 4. runde i Sydbank Pokalen. FCN sikrede sin billet med den stensikre sejr på 4-0 ude over HB Køges tophold i 1. division, og i næste pokalrunde skal tigrene prøve kræfter med Vendsyssel FF fra Superligaen.

FCN blev trukket op først og har derfor hjemmebane mod Vendsyssel, som FCN allerede har mødt én gang i denne sæson i Right to Dream Park. Det var i Superligaens 3. runde, hvor det blev til en FCN-sejr på 3-0 i en kamp, der dog var mere jævnbyrdig, end cifrene fortæller.

Spilletidspunkt for kampene er fastsat til 30. og 31. oktober, men kan rykkes en uge ind i november, hvis det passer bedre, og sådan bliver det sandsynligvis med FC Nordsjællands kamp mod  Vendsyssel. De 8 vindere af kampene i 4. runde spiller først videre med kvartfinaler til foråret.

Se hele lodtrækningen HER