Andreas Olsen: Også sjovt at lave assists

Kategorier

Karlo Bartolec og Andreas Olsen i jubel over scoringen til 1-0.

Boesenfoto.dk

FC Nordsjællands topscorer Andreas Olsen prøvede en ny rolle som oplægger til alle tre mål, som Godsway Donyoh scorede.

– Jeg vil selvfølgelig gerne score mål, men det er da også dejligt at få nogle assists på kontoen. Man kan jo ikke score hver gang, kommer det med et bredt smil fra Andreas Olsen efter aftenens kamp.

– Jeg synes, vi fik brugt hinandens løb fint i den her kamp, og både mål nr. 2, 3 og 4 er næsten ren kopi af de løb og afslutninger, vi laver på træningsbanen igen og igen. Det var fedt at se, at det gav pote og godt for Donyoh at få scoret nogle mål, siger Andreas Olsen.

Karlo Bartolec scorede både det første mål i dagens kamp og hans første i denne sæson. Og et fantastisk flot et af slagsen med et kontrolleret skud helt oppe i krogen:

– Jeg overvejede at sparke på bolden med en helflugter, da den dalede ned foran mig, men jeg var bange for at ramme en forsvarer eller sende den helt op i himlen, så jeg valgte lige at tage et touch på bolden, så jeg havde den under kontrol, inden jeg sendte skuddet afsted. Jeg ramte den præcist, og når jeg endelig scorer, gør jeg det ordentligt.

– Jeg synes, vi startede kampen godt, og det var perfekt med den hurtige 2-0 føring. Men vi skulle have scoret mere i 1. halvleg, og så blev det i stedet 1-2 på det ærgerlige selvmål. Men vi kommer godt igen i 2. halvleg og kreerer mange målchancer, så vi kunne også have vundet større. Nu glæder vi os over sejren og koncentrerer os om også at hente tre point i Hobro på søndag, lyder det fra Karlo Bartolec.

Mikkel Rygaard glædede sig over indstillingen fra hele holdet:

– Vi er ved at ramme FCN-stimen igen med angreb, der sprudler, og et hold, der hele tiden jagter det næste mål. Når det kører på den måde, er vi svære at spille mod. Vi kunne have spillet hurtigere endnu, men vi må ikke være utilfredse med en sejr på 4-1.

– De var åbne som en si i 1. halvleg, men deres reducering rystede os lidt, og fra 2. halvlegs start stressede vi for meget i spillet. Men det røde kort gav os al den ekstra plads, vi havde brug for, konstaterede Mikkel Rygaard, der fordelte boldene godt fra side til side.