Amerikanske Nicole Robertson har indtaget Nordsjælland

Kategorier

22-årige Nicole Robertson fra Californien blev i juni den første kvindelige kontraktspiller i FC Nordsjælland, nu er hun også topscorer i kvindernes 1. division.

Nicole ankom til Farum i november 2017 og har været med siden kvindeprojektets første spæde skridt. Specielt siden i sommer, hvor holdet blev sat sammen, er det gået stærkt, og Nicole er begejstret for holdets udvikling både på- og udenfor banen.

-Vi har virkelig arbejdet hårdt for at få os rystet sammen som et hold. Vi var mange nye spillere ved sæsonens start, men det er gået så godt. Vi ved, at klubben har store ambitioner på vores vegne, og den forventning og det pres gør, at vi som hold ved, vi skal arbejde stenhårdt og ikke mindst, virkelig som et hold, for at komme i mål og indfri ambitionen om 3F-liga allerede fra næste sommer. Det er fedt at spille for en ambitiøs målsætning og forventninger både fra klubben og de fans der følger os. Det gør, at vi yder det allerbedste hver gang.

– Den danske mentalitet er meget struktureret og rolig, og det kan også mærkes på banen, når man skal udrette noget som hold. Selvom vi skulle tabe en kamp, så arbejder vi sammen og er tålmodige, og det gør os endnu stærkere fremadrettet.

– Jeg er helt sikkert på, at vi med den udvikling, vi er i, vil være at finde i 3F-ligaen fra næste sommer, og jeg glæder mig til rejsen derhen!

– Jeg er simpelthen så stolt og beæret over at være en del af opbygningen og udviklingen af kvindeprojektet her i klubben. Jeg er stolt over at starte kontrakter til os kvindespillere, og jeg glæder mig til at se det udvikle sig i fremtiden. Jeg håber virkelig, at jeg kan være med til at udvikle noget her i klubben. Jeg føler, at jeg er starten på noget stort, og det er jeg virkelig glad og stolt over, siger Nicole Robertson.

Husk, at du i morgen lørdag 6. oktober kl.16.15  kan følge Nicole og resten af kvindesenior i topkampen mod Sundby her i Right to Dream Park. Hvis du er til endnu mere kvindefodbold kan du allerede fra kl.14 følge U/18 DM spillerne, når de tager imod Silkeborg. Pigerne ligger godt til i toppen af DM-rækken med 16 point i 7 kampe.

Husk, at der som altid er fri entre til kvindernes kampe i Right to Dream Park, boderne er åbne og coins kan benyttes. Du kan følge begivenheden til kampene her.

Husk, at kvindeseniors kamp mod Sundby også bliver livestreamet på FC Nordsjællands Facebookside.