Yttergård: Der er altid ledigt i krydset

Kategorier

Ulrik Yttergård Jenssen viser tydeligt glæden over sin første scoring for FCN i den seneste hjemmekamp..

Boesenfoto.dk

Det var en jublende glad Ulrik Yttergård Jenssen, der nød sin første scoring i sin 25. kamp for FC Nordsjælland. Et flot mål helt oppe i det fjerneste målhjørne til 4-0.

Så kom målet endeligt, som norske Ulrik Yttergård Jenssen har været tæt på et par gange. Han var i dag mod Randers placeret som venstre back i 4-3-3 formationen, og det gav muligheder fremefter, og da en løs bold faldt ned for fødderne af Yttergård i det 86. minut klappede han til med et drømmehug og nordmandens første scoring for FCN.

– I Norge plejer vi at sige, at der altid er ledigt i krydset, så det var bare at hamre den helt derop, da chancen kom, kommer det med et stort grin fra Ulrik Yttergård Jenssen i omklædningsrummet.

– Det var en rigtig god kamp i dag. Vi har i flere af de foregående kampe manglet noget på den sidste tredjedel af banen, men det fik vi med i dag.

– Og det var dejligt for mig at få at få scoret, og dejligt for holdet at score fire mål. Vi har øvet meget på at komme ind i feltet og få flere afslutninger på vores angreb. Jeg havde også selv bedre muligheder for at rykke med helt frem fra positionen som venstre back.

– Randers kom med en masse energi, og det var tæt i 1. halvleg. Men efter målet til 3-0 i 2. halvleg, synes jeg, vi havde fuld kontrol og leverede en god præstation. Det var vigtigt at være fuldt fokuseret hele tiden.  Så var det selvfølgelig lidt ærgerligt med det sidste mål til dem, for som forsvarer vil man jo også gerne holde buret rent, lyder det fra dagens glade nordmand.

Godsway Donyoh fik ikke scoret, selv om han var meget tæt på, men han var medvirkende til flere godt angreb og tæt på at score med et skud på underkanten af overliggeren:

– Jeg må nok arbejde lidt mere på skarpheden, men så var det jo godt, at de andre kunne score. Ved det første mål lod jeg bolden passere, fordi jeg kunne se, at Jonathan var i en bedre position. De relationer, vi har i front, kan blive bedre endnu. Vi skal lære hinanden at kende og blive endnu mere kreative.

– Der blev masser af plads i 2. halvleg, men jeg er endnu ikke klar til 90 minutter, så det var fint at blive skiftet ud et kvarter før tid. Det er nok der, min grænse er lige nu efter skadespausen, men snart kan jeg klare alle 90 minutter, siger Godsway Donyoh, og så venter det givetvis også mål fra hans skudstærke fødder.