Værd at vide før kampen mod Randers

Kategorier

Ulrik Yttergaard Jenssen spillede fuld tid for Norges U/21 landshold i tirsdags.

Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland spiller lørdag kl. 16 hjemme i Right to Dream Park mod Randers, og her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp:

Vidste du at…

.…FCN har mødt Randers 34 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 12 gange, 13 kampe er endt uafgjort og 9 gange har kronjyderne sejret. På hjemmebane har FCN 8 sejre, 9 kampe er endt uafgjort, og Randers har kun vundet 1 gang.

…i sidste sæson vandt FCN begge kampe mod Randers, 3-2 hjemme og 3-0 ude, men i de tre foregående sæsoner var det Randers, der havde overtaget.

…FCN kort før transfervinduet lukkede udlejede Mads Aaquist til Randers, og Mads Aaquist har siden været med i alle kampe for Randers og er det sikkert også mod FCN.

…kampens dommer, 42-årige Michael Johansen, er i gang med sin 12. sæson i Superligaen. Michael Johansen dømte også FC Nordsjællands sæsonpremiere hjemme mod Esbjerg.

…18-årige Andreas Olsen scorede sit første mål for Danmarks U/21 landshold, da han nettede til 2-0 mod Finland, og han var med fra start i 2-0 sejren over Litauen. Det var Andreas Olsens 8. sæsonmål, idet han også er topscorer for FCN med 3 træffere i Superligaen og 4 i Europa League.

…Victor Nelsson spillede fuld tid i begge Danmarks U/21 landskampe. Magnus Kofod Andersen sad på bænken og må vente lidt med sin debut, og Mads Mini Pedersen blev desværre skadet ved træningen op til den første kamp.

…Ulrik Yttergård Jenssen var med Norges U/21 landshold i Aserbajdsjan og spillede hele kampen, som Norge vandt med 3-1.