U-holdene fik kun et point i Haderslev

Kategorier

Trods to scoringer af Magnus Wørts tabte U/19 med 2-3 til SønderjyskE, mens U/17 spillede uafgjort 1-1 i Haderslev.

U/19 Liga: SønderjyskE-FCN 3-2 (2-0)
Mål: 29. minut 1-0 Ardit Murati. 32. minut 2-0 Jonas Madsen. 65. minut 2-1 Magnus Wørts. 70. minut 3-1 Ardit Murati. 84. minut 3-2 Magnus Wørts.

SønderjyskE havde tydeligvis stor respekt for de gæstende tigre, for hjemmeholdet valgte at stå lavt og kompakt på banen, lurende på kontrachancer. Det var FCN, der var totalt kampdominerende og stort set havde bolden hele tiden. Men tigrene løb panden mod muren og fik ikke skabt ret mange gennembrud til målchancer i 1. halvleg, hvor SønderjyskE i stedet slog til to gange med kort mellemrum efter en halv times spil. To hjørnespark udnyttede sønderjyderne til en pauseføring på 2-0.

FCN fik i pausen snakket om mulighederne ved hurtigere spil og flere løb i dybden. Kampbilledet var det samme, og det mere direkte og hurtige spil første til flere åbne målchancer for FCN, der dog ikke udnyttede nogen af dem. Til gengæld fik FCN udbytte, da Magnus Wørts tog chancen med et godt skud fra distancen og reducerede til 1-2.

Det gav nyt mod, men fem minutter efter straffede hjemmeholdet nogle forsvarsfejl med en scoring til 3-1, og så hjalp det ikke, at Magnus Wørts nettede endnu en gang til 2-3 med godt fem minutter igen. Alle tre point blev i Haderslev.

U/17 Liga: SønderjyskE-FCN 1-1 (0-0)
Mål: 70. minut 0-1 Christian Kjelder Rasmussen. 91. minut 1-1 Ajvaz Redzepi.

Også U/17 mødte et meget kompakt sønderjysk hold, der koncentrerede sig om defensiven og lod FCN have bolden. Tigrene forsøgte hele tiden at finde huller, og med hurtigt spil lykkedes det flere gange at komme til gode afslutningsmuligheder, men effektiviteten var ikke tilsvarende høj.

Så trods mange chancer måtte FCN gå til pause med 0-0 på måltavlen, og efter pausen kneb det mere med at skabe muligheder. Alligevel lykkedes det FCN at komme i front midt i 2. halvleg på et pragtmål. Christian Kjelder Rasmussen modtog en bold lidt udenfor feltet, tæmmede den med en kattepote og vippede den op i luften, så han kunne flugte den i nettet til 1-0.

Det lignede længe et matchvindermål, men i de sidste ti minutter høvlede SønderjyskE høje bolde frem i FCN-feltet, og det skabte en vis panik. Det lykkedes dog at stå imod helt ud i tillægstiden, før det gik galt, og SønderjyskE fik udlignet til 1-1 efter et langt indkast.