U/17 viste vejen med udesejr over FCK

Kategorier

U/17 drengene har lyttet godt efter ved taktikmødet.

FC Nordsjællands U/17 drenge kom bagud 0-1 men vendte kampen på den sidste halve time og vandt 3-1 over FCK.

U/17 Liga: FCK-FCN 1-3 (0-0)
Mål: 55. minut 1-0. 60. minut 1-1 Tochi Chukwuani. 62. minut 1-2 Andreas Bredahl. 69. minut 1-3 selvmål.

FC Nordsjællands U/17 drenge viste vejen for Superligaholdet, når det på søndag spiller i Parken mod FCK. U/17 mødte i aftes FCK på udebane i Ligaen, og efter en målløs 1. halvleg og trods en føring til FCK ti minutter efter pausen, lod tigrene sig ikke slå ud af stilen. De vendte kampen med tre hurtige scoringer og fik dermed en rigtig god sejr på 3-1 med sig hjem.

FCN havde alle sine syv U/16 landsholdsspillere med i kampen på Peter Bangsvej og var styrende i størstedelen af kampen. Hjemmeholdet FCK lurede i hele 1. halvleg meget på kontrastød og skabte også et par gode målchancer, men FCN havde til gengæld to frie hovedstød tæt foran mål, som burde have givet en scoring.

Men det endte målløst i 1. halvleg, og FCN brugte pausen til at justere lidt for at kunne sætte et stærkere genpres ind, når bolden blev tabt. 2. halvleg startede som en lidt mere åben slagudveksling, hvor FCK kom først i gang med en scoring til 1-0 i det 55. minut.

Det slog dog ikke FCN ud af stilen, og modsvaret kom stærkt lidt efter med to scoringer indenfor to minutter ved først Tochi Chukwuani og derefter Andreas Bredahl. Og da det lidt senere blev 3-1 på et selvmål, kunne de unge tigre kontrollere kampen og styre sejren sikkert hjem, hvilket var meget vigtigt, efter i de to foregående kampe mod Brøndby og SønderjyskE at have smidt sejren væk på et sidste øjebliks mål.

– Det var dejligt, at vi holdt fast denne gang, og det var en stærk reaktion af drengene, da de kom bagud. Det fik de også ros for bagefter. De gav den bare ekstra gas, lyder det fra U/17 træner Johannes Hoff.

Både U/19 og U/17 har Ligakamp hjemme mod OB på lørdag, henholdsvis kl. 13.00 og 15.15, så kom i Right to Dream Park og se fremtidens Superligaspillere, inden turen søndag går til Parken for at se FCN mod FCK kl. 16.00 i Superligaen. Nu har U/17 vist vejen til de tre point mod løverne.