To mål af FCN-drengene på U/16 landsholdet

Kategorier

Anfører Andreas Bredahl har her bragt Danmark foran 1-0 i den første kamp mod Frankrig.

Alle syv FCN-spillere på Danmarks U/16 landshold var i aktion i ugens to venskabskampe i Frankrig.

Danmark mødte Frankrig både tirsdag og torsdag i denne uge i to venskabskampe med U/16 landsholdet. Alle syv FCN-spillere i Danmarks trup kom i kamp, og to af dem scorede, da Danmark vandt det første opgør med 3-2.

I tirsdagens kamp var Andreas Gülstorff Pedersen, Tochi Chukwuani, Andreas Bredahl og Christian Kjelder Rasmussen alle med fra start, og danskerne kom nærmest flyvende ud til kampen og skabte en 3-0 føring, før Frankrig fik pyntet lidt med to mål, så sejren kun blev på 3-2. Det var Andreas Bredahl, der scorede til 1-0 for Danmark, mens Christian Kjelder Rasmussen stod for målet til 3-0.

Det var et helt anderledes tændt og revanchelystent fransk mandskab, der vandt det andet opgør torsdag med 2-0. Her var FCN -spillerne Josef Elsubaihi, Marcelo Randolf og Andreas Garly Andersen med fra start.

Nu vender alle syv retur til FC Nordsjælland og skal i kamp igen allerede tirsdag aften kl. 18.30 hjemme i Right to Dream Park mod Lyngby i U/17 Ligaen.