Programmet for FCN’s mange U-landsholdsspillere

Kategorier

Magnus Kofod Andersen forsøger sig her med et langskud mod Horsens. Han kan få debut på U/21 landsholdet.

Boesenfoto.dk

En stor del af FC Nordsjællands Superligatrup og en del af U/19 truppen er afsted i national tjeneste i den næste uges tid.

FCN har rigtig mange spillere på diverse U-landshold men ingen på det konfliktramte A-landshold, og hele den ballade har ingen indflydelse på ugens kampe for fremtidens spillere.

Sådan ser programmet ud for de FCN-spillere, der er afsted med de forskellige landshold:

Danmarks U/21 landhold:

Her deltager Victor Nelsson, Mads Mini Pedersen, Andreas Olsen og Magnus Kofod Andersen. For sidstnævnte kan det blive debut hvis han kommer på banen i én af de to kampe:

Fredag 7. sept. i Aalborg: Danmark-Finland EM kvalifikation
Tirsdag 11. sept.: Litauen-Danmark EM kvalifikation

Norges U/21 landshold:

Her deltager Ulrik Yttergaard Jensen.

Tirsdag 11. sept.: Aserbajdsjan-Norge EM kvalifikation

USA U/20 landshold:

Jonathan Amon var også udtaget til det amerikanske U/20-landshold, men efter god dialog med det amerikanske forbund var der enighed om, at det er for tidligt for Amon at deltage med landsholdet efter hans lange skades-periode og at tiden er brugt bedre på at genopbygge sin fysisk, så han kan komme op og være helt klar til 90 minutters fodbold på top-niveau igen.

Danmarks U/19 landshold:

Hertil havde både Mikkel Damsgaard og Jacob Steen Christensen fået valg, men har måttet melde fra. I et tæt samarbejde med landstræner Henrik Clausen er FCN blevet enige om at de to spillere har godt af en lille pause i klubben, så de kan komme stærkt tilbage til senere opgaver for FCN og landsholdet.

Danmarks U/18 landshold:

Her deltager Oliver Villadsen, Oliver Tølbøll Rimmen og Emeka Nnamani. For Emeka kan det blive debut på U/18 landsholdet, hvis han kommer på banen i én af de to kampe i Israel:

Tirsdag 4. sept.: Israel-Danmark venskabskamp
Torsdag 6. sept.: Israel-Danmark venskabskamp