Pokalkampen fastsat til onsdag i næste uge

Kategorier

Der er brug for stor holdenergi igen for at besejre SønderjyskE mandag aften.

Boesenfoto.dk

FCN møder 1. divisions tophold HB Køge i 3. runde af Sydbank Pokalen på udebane onsdag 26. september kl. 19.00.

FC Nordsjælland træder ligesom de fem øvrige klubber fra sidste sæsons Mesterskabsspil først ind i pokalturneringen nu, men så bliver det også med et brag af en kamp mod HB Køge på Capelli Sport Stadion i Herfølge. Kampen er nu endeligt fastlagt til onsdag 26. september kl. 19.00.

Det var den sværest tænkelige lodtrækning for FC Nordsjælland, for HB Køge er kommet meget stærkt fra start i denne sæson og topper 1. division med den tidligere FCN-træner og -spiller Morten Karlsen som ny mand på trænerposten. Morten Karlsen var i sidste sæson træner for FC Nordsjællands U/19 Ligamandskab og i den funktion også ofte med omkring Superligatræningen, men midt i næste uge står Morten Karlsen og Kasper Hjulmand altså overfor hinanden.

Der har i det hele taget været mange relationer de to klubber imellem gennem de seneste år. FC Nordsjællands Abdul Mumin var i foråret udlejet til HB Køge, og lige nu er angriber Jakob Johansson udlejet til Morten Karlsens hold for resten af sæsonen. Og med stor succes, for så sent som i weekenden slog Jakob Johansson til med to mål i 3-1 sejren ude over Thisted.

HB Køge har en udsat kamp mod Fremad Amager på onsdag samt en hjemmekamp mod Helsingør på søndag, inden pokalmødet med FCN næste onsdag. FC Nordsjælland skal en tur i Parken på søndag for at møde FCK, før fokus rettes på Sydbank Pokalen, hvor 3. og 4. runde afvikles i efteråret. Der skal altså to sejre til for at være med blandt de otte sidste hold til forårets kvartfinaler.