Topkamp i kvindernes 1. division

Kategorier

På mandag kl. 19.45 tager Farum BK/FCN imod BSF i en topkamp i kvindernes 1. division. Kvinderne kæmper for oprykning til forårets kvalifikationsrække, for næste år at kunne spille i 3F-ligaen. 

Cheftræner Morten Thøger har disse forventninger til kampen:

– Der er længe siden, at vi er gået fra en kamp uden point. Sidste gang, det skete, var tilbage i maj, hvor det blev til en nederlag til netop BSF på 2-0. Vi har derfor revanche til gode, når BSF på mandag kommer en tur til Farum. Begge hold ligger godt til i toppen af kvindernes 1. division, så ud over revanchen, er der vigtige point i tabellen på spil.

På torsdag 6. september kl. 12.00 kan du stille dine spørgsmål til Amanda My og Julie Nowak, når pigerne er med live på FC Nordsjællands Facebookside. Stil dine spørgsmål allerede nu, i kommentarfeltet i opslaget.

Kampen sparkes igang mandag 10. september kl. 19.45, og der er som altid fri entré til kvindernes hjemmekampe i denne sæson. Du kan følge begivenheden her.