MONDAY NIGHT FOOTBALL

Kategorier

Kvindesenior tager i aften imod BSF hjemme i Right to Dream Park, holdet har hårdt brug for de tre point efter weekendens nederlag på Fyn. Du kan følge kampen både live på stadion og på FC Nordsjællands Facebookside.

– Det er længe siden at vi er gået fra en kamp uden point, lige med undtagelse af i lørdags godt nok. Sidste gang det skete var tilbage i maj, hvor det blev til en nederlag til netop BSF på 2-0. Vi har derfor en revanche til gode, når BSF kommer til Farum her til aften. Begge hold ligger til i toppen af divisionen, så ud over revanchen, er der vigtige point i tabellen på spil, for at vi kan nå vores målsætten om oprykning til forårets kvalifikationsrække, siger cheftræner Thøger Østberg om aftenens kamp.

Udover at følge kampen live på Right to Dream Park, hvor der vil være masser af underholdning hele aftenen, kan du som noget nyt også følge kampen live på FC Nordsjællands Facebook side, så du har alle muligheder for at følge med i aftenens gyser fra kvindernes 1. division.

Der er kampstart på Right to Dream Park i aften, mandag 10. september kl. 19.45 og der er som altid fri entré til kvindernes kampe.