Kvindesenior tilbage på sejrskurs

Kategorier

Foto: Morten Hermansen

Kvindesenior tog mandag aften imod BSF i kvindernes 1. division. Der skulle hentes tre vigtige point, og holdet fik en solid 2-0 sejr på mål af Liv Arge og Nicole Robertson. 

Efter weekendens nederlag på Fyn var der hårdt brug for oprejsning og tre point hjemme i Right to Dream Park mandag aften da Farum BK/FCN tog imod BSF.

Hjemmeholdet lagde stærkt ud med flere gode chancer og flot spil. I løbet af 1. halvleg gik spillet en smule i stå for hjemmeholdet, og BSF meldte sig på banen. Der var flere chancer til gæsterne, men Mira Pastoft reddede samtlige forsøg, der kom nær hendes mål. Flot kamp med mange store redninger af den nordsjællandske keeper.

Kort før pausen var der frispark til hjemmeholdet. Bolden blev sendt ind foran mål, og hjemmeholdets Liv Arge snittede den i nettet til 1-0.

I 2. halvleg sad hjemmeholdet tungt på kampen. Men halvlegen skulle næsten gå, før  Nicole Robertson afgjorde kampen og sendte Farum BK/FCN på sejrskurs med 2-0.

2-0 blev slutresultatet, og kvindesenior fik den oprejsning, holdet havde brug for. Nu skal der kæmpes videre. Alle kampe skal vindes for at indfri forventningerne om oprykning til forårets kvalifikationsrække!

Igen igår var der mødt mange fans op på lægterne for at følge pigerne, tilskuertallet var igen lige over 200 – en stor tak til alle fremmødte fans.

Vi ses ved næste hjemmekamp lørdag 6. oktober kl. 15.30, hvor Farum BK/FCN tager imod Sundby i kvindernes 1. division. Denne lørdag er der tilmed dobbeltbrag, da FC Nordsjællands U/18 piger først tager imod SIF kl. 13.00. Husk, at der som altid er fri entre til kvindernes hjemmekampe og altså hele denne lørdag eftermiddag, og boderne vil som altid være åbne.