Kvindesenior storsejrede lørdag på Østerbro

Kategorier

Lørdag drog kvindesenior til Østerbro hvor de skulle spille for tre vigtige point. Det blev en fortjent og solid sejr på hele 1-5 til Farum BK/FCN og de er tilbage i toppen af rækken og fortsat med i kampen om oprykning til forårets kvalifikationsrække. 

Der kom hurtigt gang i kampen på Østerbro og det var tydeligt at Farum BK/FCN kæmper for én af de to oprykningspladser til forårets kvalifikationsrække. Der skulle nemlig blot gå 1 minut før Asla Johannesen fik bragt gæsterne fra Nordsjælland på 0-1. Der var ligeledes Farum/FCN der sad på store dele af spillet, men på en hurtig omstilling fik Østerbro udlignet til 1-1 ved Sharon N. Mutyaba efter 16 minutters spil.

Farum BK/FCN kom med den helt rigtige indstilling til kampen og var helt klar over vigtigheden af en sejr, så målet skabte ingen uro for holdet. På et for langskud kunne færøske Liv Arge allerede 3 minutter efter Østerbros scoring- og udligning, igen bringe Farum BK/FCN foran – 1-2 til gæsterne.

Farum BK/FCN var veloplagte denne lørdag og særdeles svære at stoppe, på et flot hovedstød efter hjørnespark bragte Nicole Loren Robertson Farum BK/FCN på 1-3 efter 55 minutters spil. Østerbro fik ligeledes lavet et selvmål og i kampens døende minutter blev der tildelt et straffespark til Farum BK/FCN, som køligt blev udnyttet af Asla Johannesen.

Med 3 sikre point på kontoen og en masse flotte mål har kvindesenior det bedst mulige udgangspunkt, før onsdagens pokalkamp, hvor netop Østerbro gæster Right to Dream Park i kvindernes pokalturnering. Denne kamp spilles på onsdag 19. september kl.19.00 og husk, at der som altid er fri entre til kvindernes hjemmekampe på Right to Dream Park.

Næste hjemmekamp i kvindernes 1. division spilles lørdag 6. oktober kl.15.15, hvor Farum BK/FCN tager imod Sundby.