Kvindersenior holder føringen og vinder over Damsø

Kategorier

Kvindesenior har mandag aften spillet de sidste 25 minutter af kampen mod Damsø og det blev til en vigtig 3-2 sejr. Damsø fik et reducerende mål på et indirekte frispark i første minut af genoptagelsen af kampen. Hjemmeholdet pressede på med flere store målchancer og hænger på i toppen af kvindernes 1. division.

25. august blev de første 65 minutter af kampen spillet og afbrudt grundet kraftigt tordenvejr. Mandag aften skulle kampen færdigspilles ved stillingen 3-1 til hjemmeholdet. Kampen blev indledt, som den sluttede, med et indirekte frispark til gæsterne, som de efter en del tumult i feltet udnyttede og stillingen var kort efter startfløjtet reduceret til 3-2.

Den sidste del af kampen bølgede frem og tilbage og kampen fandt aldrig rigtig sin rytme. Farum BK/FCN pressede gæsterne tilbage og havde flere store målchancer, men det var denne aften stolpe ud for hjemmeholdet.

Efter 94 minutters spil fløjtede kampens dommer af og resultatet blev en vigtig 3-2 sejr i hjemmeholdets favør. Kvindesenior er nu tilbage i toppen af 1. division, hvor de indtager den vigtige 2. plads med 16 point efter 7 kampe.

2. pladsen er som minimum kravet, for at indfri forventningen om at spille i kvalifikationsrækken til foråret. Følg kvindernes næste hjemmekamp, lørdag 6. oktober kl.15.30 hvor de tager imod Sundby hjemme i Right to Dream Park. Husk, at der som altid er fri entre til kvindernes hjemmekampe, boderne er åbne og coins kan benyttes også er der selvfølgelig masser af underholdning! Du kan følge kampens event ved at klikke her.