Hjulmand: Vi vil gøre alt for at skabe en god kamp

Kategorier

Kasper Hjulmand har i landskamppausen haft lidt ekstra tid til arbejdet på træningsbanen.

Boesenfoto.dk

– Randers er et svært hold at spille mod, og vi får brug for størst mulig opbakning, så kom på stadion og støt holdet, lyder det fra FC Nordsjællands cheftræner.

Det er en meget vigtig kamp for FC Nordsjælland, når Randers i dag kl. 16 gæster Right to Dream Park. Randers med 10 point og FCN med 9 ligger begge lige udenfor Top 6, og det kræver en sejr at holde nærkontakten med den gruppe, der sidder på billetterne til Mesterskabsspillet. Så selv om der kun er spillet knap en tredjedel af grundspillet, er det meget vigtigt at hægte sig på i toppen nu.

FCN har efter det hæsblæsende startprogram med seks internationale kampe ved siden af strabadserne i Superligaen nu haft et lille pusterum med landskamppause, som klubben dog vanen tro også har afgivet en hel del spillere til:

– Det var først torsdag, vi havde hele truppen samlet igen, men landskamppausen har givet os god tid til at arbejde på træningsbanen med den resterende del af truppen, og jeg kan godt love, at vi møder friske op og er topparate.

– Vi vil gøre alt for at skabe en god kamp og begejstring på tilskuerpladserne, så jeg kan kun opfordre til at komme på stadion og støtte holdet. Det får vi brug for. Randers er et svært hold at spille mod, så vi skal spille op til vores absolut bedste for at vinde, siger Kasper Hjulmand.

Randers trænes i denne sæson af Thomas Thomasberg, og lige før transfervinduet smækkede i, udlejede FCN Mads Aaquist til Randers. Mads Aaquist har spillet med i alle kampe for Randers siden og er nok også på banen mod FCN i dag:

– Mads er en skøn person, og jeg under ham alt det bedste. Bare ikke lige i dag. Thomas har lavet et rigtigt godt stykke trænerarbejde med Randers, der hele tiden lægger på, men vi vil gøre alt for at løse opgaven, fastslår Kasper Hjulmand.

Det kan blive en festlig eftermiddag i Right to Dream Park. Køb billet til kampen HER