Hjulmand: Vi skal vise holdenergi igen

Kategorier

Der er brug for stor holdenergi igen for at besejre SønderjyskE mandag aften.

Boesenfoto.dk

– SønderjyskE er et farligt hold for alle, og vi skal være på toppen både fysisk og mentalt for at vinde, siger FC Nordsjællands cheftræner før kampen mandag kl. 19.00 i Right to Dream Park.

FC Nordsjælland vandt den seneste hjemmekamp mod Randers med hele 4-1, og i onsdags blev det 4-0 ude over 1. divisions tophold HB Køge i pokalturneringen. Så trods et knebent udebanenederlag på 1-2 til FCK mellem de to nævnte storsejre virker FCN som et hold i fremgang med mere målsøgende spil.

Kasper Hjulmand ser da også en positiv udvikling:

– Vi har en god tæt gruppe af spillere at arbejde med. Efter transfervinduet er truppen barberet lidt ned, og flere spillere har vist, at de er klar til at tage skridt fremad. Vi har vist noget mere holdenergi, og mod HB Køge i onsdags var alle mand til stede hele tiden.

– Den holdenergi skal vi finde frem igen. Sønderjyske er et farligt hold for alle, og vi skal være på toppen både fysisk og mentalt for at vinde.

– SønderjyskE er en stærk modstander, der bliver bedre og bedre. De spillede fænomenalt i Brøndby, og de har gode spillere til det, de gør. De har nogle våben, der kan gør ondt, og i Nicki Zimling har de en vigtig og klogt spillende midtbanemand, siger Kasper Hjulmand.

FCN måtte undvære forsvarets krumtap, Victor Nelsson, i pokalkampen mod HB Køge, men han er klar igen og med mod SønderjyskE. Nelsson har spillet fuld tid i samtlige 10 Superligakampe, hvor FCN kun har lukket 9 mål ind.