Hjulmand: Vi skal nok byde OB op til dans

Kategorier

Kasper Hjulmand og hele FCN-truppen har arbejdet intenst ved træningen før mødet med OB.

– OB har et godt hold, og jeg er ikke i tvivl om, at de vil klartre opad i tabellen, men det behøver ikke at starte mod os, lyder det fra FC Nordsjællands cheftræner.

Når FC Nordsjælland søndag kl. 12 står klar til kamp i Odense, forventer cheftræner Kasper Hjulmand en svær kamp mod et godt hold, men han forventer også, at FCN genfinder det udtryk i holdet, der forsvandt i dele af kampen mod Horsens:

– OB har fået ny træner og skiftet system. Deres position i Superligaen afspejler ikke holdets styrke. OB har et godt hold, der i mange minutter af kampene har spillet flot, men alligevel er gået tomhændede fra banen. De har fået for få point i forhold til deres spil, og jeg er ikke i tvivl om, at de vil klartre opad, men det behøver ikke at starte mod os.

– Det har været lidt som med os selv i nogle kampe, hvor vi også har haft mange gode minutter uden at få nok ud af det. Men det er heller ikke tilfældigt. Det viser, at der er noget, der skal forbedres. Det arbejder vi hele tiden på, og vi skal nok byde OB op til dans, siger Kasper Hjulmand.

Det skuffende nederlag hjemme til Horsens i søndags er nu evalueret, og så gælder det om at komme videre:

– Det er rigtigt, at det virkede som om, vi manglede kraft og energi i den kamp, men alting er ikke bare himmel eller helvede i fodbold. Det var nok et mix af flere ting, der gik galt i den kamp. Vi har et ungt hold, der har været gennem et tæt kampprogram, og at det tærer, er slet ikke så sært.

– Når så gennembrudskraften ikke er til stede, kommer man til at se lidt bombet ud og skal trække ny luft ind. Vi skal nok samle os igen og være mere til stede.  Man kan godt leve med at tabe fodboldkampe, hvis bare man har puttet alt det ind i kampen, som man har, siger Kasper Hjulmand.

Mens FCN kommer med et skuffende nederlag i bagagen, fik hjemmeholdet OB sæsonens første sejr i sidste runde med 2-0 i Vejle. I sidste sæson vandt FCN dog begge kampe mod OB med 2-1, og dermed brød tigrene nærmest en forbandelse i Odense, hvor de ikke havde vundet i syv år inden den sejr.