Galleri: Se skønne billeder fra Kasseløbet

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

Torsdag eftermiddag havde masser af fantastisk mennesker fra Farum og omegn valgt at dukke op og løbe med i Kasseløbet. Det gjorde de fordi de kunne samle penge ind til børn, som har lidt mere brug for hjælp end andre.

Hele 3 institutioner var der mulighed for at samle penge ind til. Det omhandlede Børnehuset SIV i Farum, Julemærkehjemmet Kildemose i Ølsted og Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital i Hillerød.

Det var både store og små, som havde taget turen og der blev samlet penge ind enten ved at løbe eller gå rundt på ruten.

Det endelig indsamlede beløb er ikke opgjort endnu, da indsamlingen løber helt indtil slutningen af September. Men der blev sidste år samlet 132.000 kroner ind og målet har været at komme tæt på dette beløb igen.

FC Nordsjælland og DHL takker alle som har støttet og deltaget i løbet.

Støt via Mobile Pay
Du kan stadig nå at støtte via Mobile Pay, send til 73674 og skriv Kasseløbet.

Alle billeder er taget af Michael Boesen – det er muligt at se flere billeder fra Kasseløbet HER.