Flot comeback af U/18 landsholdet

Kategorier

Emeka Nnamani scorede på hovedstød for FCN U/19 i Vejle.

Alle tre FCN-drenge var med i begge landskampe i Israel, hvor Danmark i dag med en stærk slutspurt gik fra 0-3 til 3-3 på de sidste ti minutter.

FC Nordsjælland er repræsenteret på Danmarks U/18 landshold af Oliver Villadsen, Oliver Tølbøll Rimmen og Emeka Nnamani på ugens tur til Israel for at spille to venskabskampe. De var alle tre på banen i begge kampe, og for Emeka Nnamani blev det således til debut på U/18 landsholdet.

I tirsdags vandt Israel den første kamp med 2-0. Her startede Oliver Tølbøll Rimmen på banen, mens Emeka Nnamani kom ind til sin debut kort før pausen, og i 2. halvleg kom også Oliver Villadsen på banen.

I dag mødtes de to hold så igen. Denne gang med både Emeka Nnamani og Oliver Villadsen i startopstillingen, mens Oliver Tølbøll Rimmen kom på banen i 2. halvleg. Israel startede meget stærkt med hurtigt og direkte spil, der gav værterne en føring på 3-0 i løbet af kun en halv times spil.

Herefter fik det danske landshold samlet sig bedre sammen, fik lukket af og satte en voldsom slutspurt ind. Belønningen fik drengene i de sidste ti minutter af kampen, hvor det lykkedes at score tre gange, så facit blev 3-3 og gav en meget bedre oplevelse og hjemtur for Danmarks U/18 landshold.