FCN møder HB Køge i pokalen

Kategorier

FC Nordsjællands seneste pokaltriumf var i 2011. Nu starter jagten på en ny pokaltitel.

Lodtrækningen til 3. runde i Sydbank Pokalen gav FC Nordsjælland en udekamp mod topholdet i 1. division HB Køge, der har Morten Karlsen som træner.

FC Nordsjælland træder sammen med de øvrige fem fra sidste sæsons Mesterskabsspil ind som de sidste i 3. runde af pokalturneringen, nu kaldet Sydbank Pokalen, og dagens lodtrækning gav HB Køge som modstander for tigrene.

Den tidelige spiller og træner i FC Nordsjælland, Morten Karlsen, har fra denne sæsons start overtaget roret i HB Køge med stor succes, og det kan blive en fantastisk pokalkamp mod 1. divisions tophold, som har lejet FCN-spiller Jakob Johanson i denne sæson, og i foråret havde Abdul Mumin i klubben på lejebasis.

Lavest rangerende hold har hjemmebane i alle kampene i 3. runde, og FCN skal derfor en tur til Køge, hvor kampen sandsynligvis spilles enten onsdag 26. september eller torsdag 27. september. Endeligt spilletidspunkt fastsættes snarest.

Se hele lodtrækningen og alt om Sydbank Pokalen HER