Både U/19 og U/17 smed sejren væk i tillægstiden

Kategorier

Ibrahim Sadiq scorede FC Nordsjællands to første mål i U/19 kampen.

Boesenfoto.dk

Det var en lidt ærgerlig lørdag eftermiddag i Right to Dream Park, hvor FCN lå til at vinde i både U/19 og U/17 Ligaen, men til allersidst fik OB udlignet til 2-2 i begge kampe.

U/19 Liga: FCN-OB 2-2 (1-0)
Mål: 15. minut 1-0 Ibrahim Sadiq. 46. minut 2-0 Ibrahim Sadiq. 65. minut 2-1. 91. minut 2-2.
Rødt kort: 33. minut Emeka Nnamani (to gule kort).

Det lykkedes heller FCN U/19 at få en sejr i fjerde forsøg i denne sæson. Det så længe ud til at skulle lykkes i lørdagens hjemmekamp mod OB, hvor FCN kunne gå til pausen med en føring på 1-0 efter en scoring af Ibrahim Sadiq efter kun et kvarters spil.

Men desværre blev udsigten til tre point forringet voldsomt efter godt en halv time i 1. halvleg, da Emeka Nnamani med kort tids mellemrum ragede to gule kort til sig og dermed en udvisning. Alligevel fik FCN med kun ti mand på banen en drømmestart på 2. halvleg med endnu en scoring af Ibrahim Sadiq til 2-0.

Det var en god ballast til en hård 2. halvleg, men med en reducering midtvejs i halvlegen fik OB skabt ny spænding og tro på point, og selv om føringen holdt længe, måtte FCN indkassere en ærgerlig udligning til 2-2 et minut inde i tillægstiden. Næste opgave for FCN U/19 er hjemme mod Lyngby på lørdag kl. 13.00.

U/17 Liga: FCN-OB 2-2 (1-1)
Mål: 28. minut 1-0 Filip Årup Jørgensen. 39. minut 1-1. 77. minut 2-1 Andreas Bredahl. 93. minut 2-2.

FCN startede kampen godt, havde fat i spillet og skabte chancer. Det gav også udbytte efter knap en halv times spil, hvor det lykkedes Filip Årup Jørgensen at score til 1-0 efter et hjørnespark. Herefter blev kampen desværre mere på gæsternes præmisser. De store OB-spillere kom ind med deres fysik og vandt mange dueller. Og de fik også udlignet inden pausen.

FCN kom skidt ud til 2. halvleg, hvor der blev givet chancer væk, men efterhånden fandt tigrene igen deres egen spillestil og fik udbytte af det et kvarter før tid, da Andreas Bredahl satte sin tredje sæsontræffer i nettet til 2-1. I slutfasen forsøgte FCN at holde et højt pres for at undgå for mange bolde ind i feltet, men alligevel lykkedes det OB at udligne til 2-2 i 3. minuts tillægstid efter fysisk pres i feltet.

FCN er forsat ubesejret, men har kun vundet én af sine fire kampe. I de tre øvrige har modstanderne hver gang udlignet i tillægstiden. Næste opgave er hjemme mod Lyngby tirsdag 2. oktober, efter at syv spillere i denne uge er med Danmarks U/16 landshold til to venskabskampe i Frankrig.