Andreas Olsen scorede for U/21 landsholdet

Kategorier

Andreas Olsen viste igen sin målfarlighed med sit første mål for Danmarks U/21 landshold.

Boesenfoto.dk

Danmark vandt i aften med 2-0 over Finland i den vigtige EM-kvalifikationskamp. Victor Nesson spillede hele kampen og Andreas Olsen kom på banen og satte punktum med målet til 2-0.

Det blev en rigtig god aften for Danmarks U/21 landshold i Aalborg, for selv om indsatsen ikke var overbevisende hele vejen igennem, så stod forsvaret med Victor Nelsson som krumtap så stærkt, at de tre vigtige point kom i hus uden de store risikomomenter.

Mikkel Duelund bragte Danmark i front i 1. halvleg, og med ti minutter tilbage af kampen blev FC Nordsjællands topscorer Andreas Olsen sendt på banen i stedet for den tidligere FCN-topscorer Marcus Ingvartsen, og Andreas Olsen gjorde det kort før tid til 2-0 på en ren signaturtræffer fra hans side. Et kort træk indad i banen og et smæld med venstrebenet, så sad bolden i kassen ved fjerneste stolpe.

Det var 18-årige Andreas Olsens kun anden U/21 landskamp og hans første mål for holdet, men 8. mål i sæsonen, idet han også har nettet 3 gange for FCN i Superligaen og 4 gange i Europa League. Udover Victor Nelsson og Andreas Olsen havde FCN også Magnus Kofod Andersen med i truppen, men han måtte nøjes med bænkepladsen i hele kampen og har således fortsat sin debut til gode.

Den tidligere FCN-anfører Mathias Jensen spillede 1. halvleg efter en længere varende skade, der har holdt ham ude af Celta Vigos hold i den spanske La Liga. Og det blev en ekstra god aften for Danmarks U/21 landshold, da konkurrenten til gruppens førsteplads Polen hjemme snublede med kun uafgjort til Færøerne. Dermed overtog Danmark førstepladsen et point foran Polen før de sidste tre kvalifikationskampe, hvoraf den næste er allerede på tirsdag i Litauen.