Andreas Olsen: Fed følelse at score i Parken

Kategorier

Andreas Olsen bliver ved med at score mål og nettede for 6. gang i Superligaen i denne sæson med udligningen til 1-1 kort efter pausen.

Foto: Getty Images

18-årige Andreas Olsen bliver ved med at bombe mål ind og viste mod FCK, at der også er krudt i højrebenet.

Andreas Olsen nettede kort inde i 2. halvleg til 1-1, da han resolut sparkede bolden fladt ind helt ude ved stolpen på den præcise pasning ind i feltet fra Jacob Steen Christensen. Det var “Andys” 6 træffer i Superligaen i denne sæson:

– Det var en fed følelse at score i Parken, bare ærgerligt at det ikke rakte til point, men det var fortjent nok, at de vandt. Vi har meget, vi skal hjem og arbejde med. De viste et kæmpe fysisk overskud i dag.

– Jeg synes ellers, vi kom rigtig godt ud til 2. halvleg, og efter målet havde vi en god periode, hvor vi desværre ikke fik udnyttet vores momenter. Og så tog det noget af pusten fra os igen, da de scorede til 2-1. Derfra begyndte de igen at dominere os, og til sidst i kampen var vi trætte af at løbe så meget efter dem.

– Det lignede lidt, at det var os, der havde spillet kamp torsdag aften, men nu må vi ryste det af os og se fremad. Vi har to meget vigtige kampe i næste uge, lyder det fra en træt Andreas Olsen.

Nicklas Strunck var med i startopstillingen og fik også at mærke, hvor svært det er at hamle op med FCK på midtbanen:

– De var hurtige på kuglen hele tiden og holdt fast i overtaget. Det var svært for os at finde plads at spille på, for de var stærke, men heldigvis ikke så målfarlige.

– Vi smed bolden væk alt for hurtigt, når vi endelig havde den. Det var god læring for os at komme i Parken og spille mod de store drenge, konstaterer Nicklas Strunck.