Ærgerligt nederlag til kvindesenior

Kategorier

Det blev lørdag til et ærgerlig nederlag for kvindesenior, da de mødte Herlufsholm i 8 runde af kvindernes 1. division. Næste weekends hjemmekamp mod Sundby bliver altafgørende for at blive hængende i toppen af kvindernes 1. division. 

Gæsterne fra Farum kom foran efter bare 2 minutter af kampen, Asla Johannesen udnyttede køligt en fejlpasning i Herlufsholms forsvar og bragte gæsterne fra Nordsjælland på 0-1. Efter målet til 0-1, pressede Herlufsholm godt på og gæsterne kunne ikke længer få presspillet til at fungere. Herlufsholm fik, i en dårlig Farum periode, derfor på bare 10 minutter, midt i første halvleg, scoret hele 3 mål. Først på straffespark, herefter et direkte frispark og til sidst et flot langskud. Første halvleg startede så godt og sluttede meget brat for Nordsjælland.

Ashleigh Jane Goddard, kom 2. halvlegs begyndelse ind i stedet for rækkens topscorer Nicole Robertson og sammen med de andre offensive spillere fra Farum, fik de skabt en del store chancer i starten af 2. halvleg. Dette kunne have bragt Farum BK tilbage i kampen, men manglede og i stedet fik Herlufsholm scoret endnu et langskudsmål og dermed var kampen lukket, 4-1 til hjemmeholdet.

Efter rundens kampe er det meget tæt i toppen af kvindernes 1. division. Næsby har lagt sig front med 21 point, mens Farum-kvinderne holder fast i 2. pladsen med 16 point. Sundby indfinder sig på 3. pladsen med 15 point.

Der er dermed lagt op til noget af en gyser på lørdag  6. oktober når Farum BK/FCN tager imod netop Sundby hjemme i Right to Dream Park kl.16.15. Husk, at der som altid er fri entré til kvindernes hjemmekampe, boderne er åbne og coins kan benyttes. Du kan følge kampens begivenhed her.