Værd at vide før kampen mod AaB

Kategorier

Mohammed Kudus, netop fyldt 18 år, i aktion mod serbiske FK Partizan i torsdags.

Boesenfoto.dk

FCN møder i dag kl. 14 AaB i Aalborg og her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp:

Vidste du at…

…FCN og AaB har mødt hinanden 48 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 16 sejre, 15 kampe er endt uafgjort og 17 gange har AaB vundet. 28 af kampene er spillet i Aalborg, og her har FCN sejret 9 gange, 9 kampe er endt uafgjort og 10 med sejr til AaB.

…i sidste sæson var begge klubber med i Mesterskabsspillet og mødtes således fire gange. Her vandt FCN begge hjemmekampe, mens de det blev uafgjort i de to kampe i Aalborg.

…FCN-målmand Nicolai Larsen har spillet 203 Superligakampe for AaB i perioden fra 2011 til sidste sommer, hvor han skiftede til FC Nordsjælland. Han var således med til at vinde ”The Double” med AaB i sæsonen 2013/14.

…Mohammed Kudus fra Right to Dream akademiet i Ghana blev 18 år den 2. august og dermed blev spilleberettiget for FCN. Han fik allerede sin Superligadebut tre dage senere i Brøndby og kom også på banen hjemme i Europa League mod Partizan fra Beograd.

…kampens dommer, 37-årige Jakob Kehlet, er i gang med sin 10. sæson som Superliga dommer. Han dømte også kampen FCN-AaB i Mesterskabsspillet i april i år.

…AaB-træner Morten Wieghorst var cheftræner for FCN med Kasper Hjulmand som 1. Team Coach, da de sammen skabte pokaltriumferne i 2010 og 2011.