Værd at vide før dagens kamp

Kategorier

Horsens-træner Bo Henriksen er altid garant for underholdning med sin entusiastiske optræden ved sidelinjen og bemærkninger med et glimt i øjet.

Boesenfoto.dk

FCN tager i dag kl. 12.00 mod Horsens i Right to Dream Park, og her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp.

Vidste du at…

…FCN har mødt Horsens 27 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 16 gange, 8 kampe er endt uafgjort og kun 3 kampe er tabt. 16 af kampene er spillet i Right to Dream Park, og her har FCN vundet 11 kampe, 3 kampe er endt uafgjort, og kun 2 gange har Horsens sejret.

…sidste sæson gav to sejre til FCN på hjemmebane, mens de to klubber to gange spillede uafgjort 2-2 i Horsens. Den første kamp på hjemmebane i grundspillet vandt FCN med hele 6-0, klubbens indtil nu største sejr i Superligaen.

…det er Superligaens to diametrale modsætninger, der mødes, både på alder, højde og drøjde samt spillestil. Desuden er næsten hele FCN-holdet fra egne akademier, mens Horsens er sammensat af spillere, der er hentet til fra andre klubber.

…Godsway Donyoh spillede sin kamp nr. 50 for FC Nordsjælland mod Vejle, og den ghanesiske angribers jubilæum vil blive fejret i dag umiddelbart før kampstart, selv om Godsway Donyoh ikke selv kan spille med på grund af en skade.

…FCN har solgt 18-årige Nikolai Baden Frederiksen til Juventus. Han er i Right to Dream Park i dag, og FCN-fansene får kort før kampstart lejlighed til at ønske ham held og lykke i Italien.

…kampens dommer, 36-årige Jens Maae, er i gang med sin 7. sæson i Superligaen, men han har ikke dømt en kamp med FC Nordsjælland i over et år.

…FCN har fire spillere på Danmarks U/21 landshold til kampene i september. Det er Victor Nelsson, Mads Mini Pedersen, Andreas Olsen og Magnus Kofod Andersen. Desuden har Mikkel Damsgaard og Jacob Steen Christensen fået valg til det danske U/19 landshold. Og så har FCN seks spillere med i U/17 landsholdstruppen.

…ved hver hjemmekamp er der to timer før kampstart åben i den nye Arbejdernes Landsbank Fanzonen, der er placeret i området mellem hotellet og bagsiden af D-tribunen. Besøg altid fanzonen i forbindelse med FC Nordsjællands kampe. Der er spændende tilbud og udfordringer for alle.