Væd at vide før kampen i Brøndby

Kategorier

Andreas Olsen har scoret i fem af FC Nordsjællands syv kampe i denne sæson i Superligaen og Europa League.

Boesenfoto.dk

FCN spiller mod Brøndby i dag kl. 18.00 på Brøndby Stadion, og her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp:

Vidste du at…

…FCN og Brøndby har mødt hinanden 50 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 9 sejre, 11 kampe er endt uafgjort og 30 gange har Brøndby vundet. 23 af kampene er spillet på Brøndby Stadion, og her har FCN sejret 4 gange, 3 kampe er endt uafgjort og 16 med sejr til Brøndby.

…de to klubber mødtes fire gange i sidste sæson, og her vandt hver klub på hjemmebane, men i Mesterskabsspillet vandt Brøndby begge kampe.

…Brøndby er kommet stærkt fra start med 7 point for de første tre kampe og fører Superligaen, men Brøndby har også indtil nu kunnet koncentrere sig 100% om den hjemlige liga. Det bliver anderledes i de næste uger, hvor Brøndby som pokalvinder indtræder i 3. kval. runde i Europa League.

…FCN ved siden af Superligakampene har spillet fire kampe i Europa, og så sent som torsdag aften vandt 1-0 i Stockholm over det svenske tophold AIK.

…dermed har FCN nu spillet syv kampe i denne sæson og endnu ikke tabt. Det er blevet til fire sejre i Europa League og én sejr og to uafgjorte kampe i Superligaen.

…da FCN heller ikke tabte i forårets sidste tre kampe, er det nu en serie på ti kampe i træk uden nederlag, som FCN skal forsvare i udekampen mod Brøndby.

…Andreas Olsen scorede FC Nordsjællands sejrsmål i Stockholm i torsdags, og dermed har den 18-årige angriber scoret tre mål i Europa League samt to mål i Superligaen i denne sæson.

…FCN-træner Kasper Hjulmand igen skal balancere sit hold i forhold til det tætte program i Europa League ved siden af Superligaen. Allerede på torsdag spiller FCN igen hjemme mod Partizan Beograd i 3. kvalifikationsrunde.

…kampens dommer, 37-årige Anders Poulsen, er i gang med sin 8. sæson som Superliga dommer. Han dømte senest en kamp med FCN ude mod FC Midtjylland i Mesterskabsspillet i foråret.