U/11 drenge øverst på stævnepodiet

Kategorier

Farum BK/FCN U/11 deltog forrige weekend i henholdsvis Herfølge Cup lørdag og Unikbolig Cup hos B93 søndag, begge steder med en førsteplads.

Lørdag spillede Farum BK/FCN drengene mod Herfølge, Slagelse og Brønshøj i en lille opstarts turnering i Herfølge. Efter lutter sejre og til tider rigtig flot fodbold, kunne de unge tigre løfte pokalen som vinder.

Søndag deltog drengene igen i stævne, denne gang med et stærkere felt af modstandere, og drengene fra Farum BK/FCN havde undervejs nogle perioder, hvor tingene ikke fungerede optimalt, men også med flot spil i perioder. Finalen mod HIK blev vundet med 2-0, og dermed kunne drengene atter løfte pokalen som vindere.

– Det har været en rigtig fin opstart, hvor drengene virkelig har knoklet på for at lære, og de er meget motiverede for hele tiden at blive bedre, individuelt såvel som hold. Vi har arbejdet lidt med forståelsen for vores positioneringer på banen, her i opstarten, hvilket skrider fremad, siger træner René Klok, ansvarlig for specifiktræningen i FCN.

Truppen bestod i stævnerne af:
Andreas Søndenbroe (M)
Luca Bonito
Oskar Wørts
Sean Fetterlein
Mikkel Gramkow Christensen
Romeo Meyer
Villads Blenstrup
Malthe Pedersen
Robert Kobberup
Sebastian Birkegård Jørgensen
Magnus Rasmussen
Lukas Achton