TV3 Max viser begge kampe mod FK Partizan

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjællands to kampe mod AIK var både underholdende og spændende, og med udsigt til to lignende opgør mod FK Partizan har Nordic Entertainment Group også købt rettighederne til disse.

FC Nordsjælland har vundet alle sine fire første kampe i Europa League kvalifikationen, og de seneste to 1-0 sejre over det svenske tophold AIK har været intense kampe og derfor også god TV underholdning.

TV3 viste begge kampe mod AIK, og det bliver også på TV3 Max, at de to kampe mod FK Partizan vises. Den første er hjemme i Right to Dream Park i morgen torsdag kl. 19.45, og der er returkamp ugen efter torsdag 16. august kl. 20.30 på Partizan Stadium i Beograd.

For de FCN-fans, der ikke har mulighed for at tage med til Beograd og støtte holdet, bliver der altså ligesom til kampen i Stockholm mulighed for at samles i Right to Dream Park og følge kampen i fællesskab på TV3 Max.