TV3 Max viser FC Nordsjællands kamp i Beograd

Kategorier

Andreas Olsen viste igen sin målfarlighed med sit første mål for Danmarks U/21 landshold.

Boesenfoto.dk

Torsdag kl. 20.30 spiller FCN den spændende udekamp mod serbiske FK Partizan, og alle FCN-fans kan således følge FC Nordsjællands kamp for at komme videre i Europa League.

I morgen sætter FC Nordsjællands spillertrup kurs mod Beograd og har om aftenen træning på Partizan Stadium, hvor returkampen mod FK Partizan spilles torsdag aften med kick off  kl. 20.30.

FCN tabte 1-2 hjemme til FK Partizan i en helt tæt og spændende kamp i torsdags, så det kræver altså en sejr til FCN og mindst to scoringer på den svære udebane for at slippe videre fra 3. kvalifikationsrunde i Europa League. På papiret ser det vanskeligt ud, men hele FCN-truppen har troen på det.

Der er set større mirakler end det i fodbold, og alene i de sidste 20 minutter i Right to Dream Park spillede FCN sig til så mange chancer, at det klart styrker troen på det. Kampen vil blive ledet af Kristo Tohver fra Estland, og hele dommerkvartetten er fra Estland.

TV Max viste FC Nordsjællands to spændende kampe mod AIK samt det første opgør mod Partizan, og det var god underholdning, så TV3 Max er også på pletten med transmission af kampen i Beograd. Alle FCN-fans kan altså igen samles og se FCN jagte endnu en europæisk triumf.