Tredje og foreløbig sidste kapitel i Europa League

Kategorier

Serbien og Partizan FK blev endestationen for FC Nordsjællands europa drømme i denne omgang, da serberne ekspederede tigerne ud med en samlet 5-3 sejr.

En spændende periode på lidt over en måned hvor de fleste af FCN-spillerne aldrig før havde stiftet bekendtskab med Europa League-kampe og det at skulle jonglere med kampe hver tredje dag.

For mange af akademi-spillerne er der dog intet nyt i at rejse ud i europa og spille kampe mod internationale hold. Det er en naturlig del af vores udvikling, som akademi-spillere at de deltager i større internationale turneringen for at blive matchet mod de bedste hold i verden, og måske netop også derfor virkede det ikke til at de større eruopæiske scener gav spillerne nerver på.

I videoen ovenfor er det muligt at se hvordan det tredje og foreløbig sidste kapitel i Europa League forløb over de to kampe mod FK Partizan.

På søndag skal FC Nordsjælland forsøge at sætte endnu 3 point på kontoen når AC Horsens kommer på besøg kl.12.00. Køb billet til den kamp HER.

Nedenfor kan man se hvordan de to første kapitler forløb mod første Cliftonville FC og senere mod AIK Fotboll.