Tranberg udlejes til Örebro

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

Den 21-årige forsvarsspiller skifter med øjeblikkelig virkning til Allsvenskan-klubben på en lejeaftale for resten af 2018.

Viktor Tranberg blev rykket op i FC Nordsjællands Superligatrup i sommeren 2016 og fik straks en masse kampe, og også i 2017 fik Tranberg meget spilletid. Men her i 2018 er det kun blevet til få minutter og i denne sæson kun en enkelt halvleg mod Cliftonville.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller:

’Viktor har brug for mere spilletid end hvad vi kan give ham lige nu. Derfor håber vi på at en udlejning kan give ham den spilletid han har brug for, således at han kommer stærkere tilbage og kan konkurrere om pladserne på Superliga-holdet,’ siger CV.

Selv glæder forsvarsspilleren sig til at komme ud af trygge rammer og få testet sig selv i et nyt miljø.

’Jeg glæder mig til at komme ud og få noget mere spilletid, hvis jeg gør det godt nok. Jeg har trippet lidt den seneste periode for at få lov til at spille, og derfor tror jeg på at dette kan blive et godt ophold for mig. Det bliver specielt at skulle følge holdkammeraterne på afstand, men jeg er sikker på at de vil klare sig fremragende,’ fortæller Viktor Tranberg.

Örebro, der aktuelt ligger nr. 10 i Allsvenskan får glæde af Viktor Tranberg indtil december 2018. Tranberg står noteret for 35 kampe for FC Nordsjælland.