To spillere udtaget til VM-kvalifikation for Færøerne

Kategorier

Kvindesenior sender Liv Arge og Ásla Johannesen til VM-kvalifikation på Færøerne. Det Færøske landshold samles fra fredag 31. august til onsdag 5. september, hvor de onsdag 4. september møder Tyskland i den sidste kvalifikationskamp inden VM Frankrig til sommer. 

21-årige Liv Finnbogadóttir Arge har været på det Færøske A-landsholdet siden hun var blot 15 år – faktisk den yngste landsholdsspiller nogensinde på Færøerne, hun spillede samtidig for alle U-landsholdene.

22-årige Ásla Johannesen er også født og opvokset på Færøerne og har her været en fast del af landsholdene siden U/17, i dag spiller hun på A-landsholdet for hjemlandet, hvor hun havde debut som 17-årig.

”Det gør mig enormt stolt at bære mit lands farver og jeg føler mig privilegeret og stolt over at spille for mit land hver eneste gang jeg går på banen for Færøerne” fortæller Ásla.

Kvindesenior spiller næste hjemmekamp mandag 10. september kl.19.45. Her møder de BSF i en vigtig kamp om oprykning til forårets kvalifikationsrække. Der er som altid fri entré til kvindeseniors hjemmekampe.

Husk også, at du har mulighed for at følge pigerne på udebane, når de 8. september tager turen til Næsby. Du kan købe billet til turen her.