Tilmeld dig til Kasseløbet

Kategorier

For tredje år i træk afholder vi det succesfulde Kasseløb. Sidste år fik vi samlet hele 132.000 kroner ind, og i år skal vi endnu højere op. Du kan i videoen ovenfor her, se hvordan det gik sidste år.

I år skal der løbes for hele 3 organisationer med børn som har ekstra brug for støtte. Børnehuset SIV i Farum, Julemærkehjemmet Kildemose i Halnæs Kommune og Nordsjællands Hospitals børne- og ungeafdeling i Hillerød. Læs mere om de 3 institutioner længere nede.

Information:

Dato: torsdag d. 6 september

Tidspunkt: der løbes fra 17:15 til 18:15

Ruten: 1 km lang rute i området omkring Right to Dream Park – løb så mange runder du kan på 1 time.

Pris:  100 kr. pr. deltager

Indsamlingen går ubeskåret til de 3 organisationer.

Sådan støtter du:
Som løber kan du støtte det gode formål ved at løbe så mange runder, du kan, på vores 1 km rute på 1 time.

Det koster 100 kr at tilmelde sig, og i år gør vi det lidt anderledes, så hver enkelt løber finder personlige sponsorer, som vil dedikere et beløb pr. runde til den enkelte løber. Det håber vi vil motivere alle løbere til at give den en skalle og løbe lige så langt, som vi oplevede sidste år.

Køb dit startnummer i FCN shoppen HER. Efter tilmelding vil du få mere information om, hvordan du opretter din personlige indsamling.

Mobile Pay eller til hjemmekampen mod Horsens
Hvis man ikke har mulighed for at gøre sig gældende som løber, er der selvfølgelig også mulighed for at støtte på anden vis. Du kan enten gøre det i boderne til hjemmekampen mod AC Horsens søndag den 26.august. Mobile Pay er dog også en mulighed, og der kan donationer til det gode formål også modtages via Mobile pay på: 73674.

Tilmelding: Sker via:  https://fcn.dk/shop/. Efter tilmelding fremsendes flere detaljer om hvordan dine sponsorer rent praktisk støtter dig.

Sådan fordeles pengene:
Pengene vil blive fordelt procentvis ud fra hvor mange stemmer den enkelte institution modtager. Der kan stemmes til  hjemmekampen mod AC Horsens, søndag den 26.august og selvfølgelig på løbsdagen den 6.september.

Information om de tre institutioner:

Børnehuset SIV er en institution for alvorligt syge børn og deres familier. Husets børn har forskellige sygdomme som f.eks. kræfttyper og hjertefejl, der kræver et isoleret børneliv væk fra menneskemængder og almindelige daginstitutioner pga. svækket immunforsvar. Børnehuset SIV ligger i Farum og finansieres udelukkende via donationer, som finansierer alle aktiviteter i huset. Husets drift (husleje, løn m.m.) finansieres af det enkelte barns hjemkommune. Donationerne gør, at Børnehuset SIV har penge til oplevelser i huset eller på udflugter. Fx at  tage på bondegårdsbesøg, i teatret osv. det er relativt dyrt, fordi der ikke må være andre børn til stede, når børnene kommer.

Julemærkehjemmet Kildemose ligger i Halsnæs kommune og er et opholdssted for børn i alderen 7-14 år. Børn, der har trivselsproblemer og som igennem et 10 ugers forløb skal genfinde glæden og lysten ved livet. Kildemose finansieres via salg af julemærker samt private donationer og mindre beløb fra det offentlige.

Børne- og unge afdelingen Nordsjællands hospital modtager hver dag børn og unge fra regionen i alle aldre, med mange forskellige sygdomme, til både akutte og planlagte indlæggelser. Børne og unge på afdelingen, og deres forældre, har brug for glæde og adspredelse i hverdagen for at hjælpe med at holde de hårde dage ud. Her gør hospitalsklovnene en stor forskel, og derfor er din støtte her øremærket til dem. Hospitalsklovene er finansieret udelukkende via donationer.