Tag med fanbussen til Odense på søndag

Kategorier

Boesenfoto.dk

Wild Tigers har arrangeret tur til FC Nordsjællands udekamp mod OB på søndag kl. 12.00.

FC Nordsjællands spillere har hårdt brug for opbakning for at komme tilbage på sejrssporet efter søndagens kiks mod Horsens. Fanklubben Wild Tigers er klar til støtte holdet talstærkt mod OB i Odense på søndag og har arrangeret bustur, som også andre end Wild Tigers medlemmer kan tilmelde sig.

Der er busafgang fra Right to Dream Park på søndag kl. 9.15, og kampen i Odense fløjtes i gang kl. 12, forhåbentlig med rigtig mange FCN-fans på tribunen. Bussen forventes at være retur i Farum søndag kl. 16.15.

Det skal nok blive underholdende i Odense mellem to hold, der begge vil spille fodbold, og fanbussen parkeres udenfor stadion og ikke foran mål som Horsens gjorde i Right to Dream Park i søndags.

Der er tilmeldingsfrist på lørdag 1.september kl.20.00. Læs mere om tilmelding og priser for turen HER