Rygaard: Vi skal være skarpe og tro på det

Kategorier

Mikkel Rygaard i duel om bolden med en serber fra den første kamp på hjemmebane.

Boesenfoto.dk

– Det bliver en svær opgave, men omgivelserne må ikke påvirke os, siger midtbanespiller Mikkel Rygaard før kampen i Beograd.

Mikkel Rygaard er med sine 27 år én af de få rutinerede i FCN-truppen, og han ved godt, hvad der venter i Beograd, for han prøvede også noget lignende sidste år, da han med Lyngby vandt 1-0 i Bratislava i Europa League.

– Det bliver en svær kamp og en helt anden fodboldkultur, vi møder. Jeg var med i Bratislava med Lyngby og forventer noget lignende. Men på banen er det en fodboldkamp, som alle andre, og vi må ikke lade os påvirke af omgivelserne. De vil bruge alle kneb for at prøve at tirre os, så det gælder om at holde hovedet koldt og holde fokus på fodboldspillet, lyder det fra Mikkel Rygaard.

Det bliver selvfølgelig ekstra svært for FCN, fordi FK Partizan fik en 2-1 sejr med sig fra Right to Dream Park i den første kamp, hvor FCN ellers i 2. halvleg for alvor fandt opskriften på, hvordan man skaber chancer mod det velorganiserede serbiske mandskab:

– De har mange gode individualister, så vi skal klare os på at stå stærkt sammen som hold og holde fokus på at spille bolden. Måske starter det lidt afventende, men vi er tvunget til at angribe på et tidspunkt, for vi skal jo score to mål. Det kræver, at vi får flere offensive løb.

– Vi skal være gode alle sammen og stå stærkt som kollektiv, hvis vi skal have det resultat med hjem, som vi alle håber på. Vi så i hjemmekampen, at der er plads bag deres forsvarskæde. Det skal vi udnytte til at skabe chancerne, og så skal vi være skarpe og tro på det, fastslår Mikkel Rygaard.

Europa League opgøret på Partizan Stadium i Beograd spilles i morgen kl. 20.30, og TV3 Max viser kampen.